Veelzijdig
platform van
enterprise-
kwaliteit

Over Boomi

Om effectief te voldoen aan veranderende eisen, heb je een flexibel platform nodig dat diepgaande connectiviteit mogelijk maakt binnen de organisatie en haar partner- en klantenecosysteem. Boomi levert een verenigd, veelzijdig platform van enterprise-kwaliteit, dat alle voordelen van de cloud benut. Elk element van het platform is ontworpen voor gebruiksgemak en hoge productiviteit. We lossen de harde technische uitdagingen op, zodat jullie organisatie zich kan concentreren op het verbeteren van de organisatie.

Low code

Boomi is een low code integratie platform. Integratie flows worden met een gebruikersvriendelijk user interface gebouwd met je web browser. Dell Boomi biedt connectoren voor veel verschillende applicaties, voor zowel cloud als on-premise. Het biedt ook veel technische connectoren om legacy en maatwerk applicaties te integreren.

Cloud of on-premise, standaard of maatwerk, alles kan worden geïntegreerd. Dat alles met hetzelfde, low code platform. Integratie is nog nooit zo makkelijk geweest! Koppel gegevens, applicaties, processen en mensen. Verbind bestaande systemen maar focus ook op het moderniseren van de technologische infrastructuur en elimineer oudere technologieën.

“De bestaande manier van integreren (veelal FTP gebaseerd en batchgewijs) beperkt ons in de manier waarop wij met systemen onderling kunnen communiceren. Tijd dus te moderniseren en Boomi in combinatie met Appronto is als de ideale oplossing uit de selectie gekomen.”

Rick van Doorn
IT Manager bij Tony's Chocolonely

Boomi bestaat uit de volgende elementen

 • Integrate (Applicatie- en data-integratie)
  Verbind al je applicaties en gegevensbronnen in jullie hybride IT-landschap om gegevenssilo’s te ontsluiten en volledig te integreren.
 • Hub (Master Data Management)
  Synchroniseer en verrijk jullie data via een Master Data Management Hub zodat de gehele organisatie efficiënt en effectief met dezelfde kwalitatieve gegevens werkt.
 • Exchange (B2B / EDI management)
  Effectief integreren met je B2B-partnernetwerk – leveranciers, distributeurs en klanten – met behulp van zowel traditionele EDI als nieuwere webserviceprotocollen.
 • Mediate (API design & management)
  Boomi API Management ondersteunt de volledige levenscyclus van API’s in een hybride omgeving. Krijg volledige controle over je API’s en beheer eenvoudig een uniforme strategie die jullie API-behoeften afstemt op de integratieprocessen.
 • Flow (App ontwikkeling en workflow automatisering)
  Transformeer handmatige bedrijfsprocessen naar digitale, geautomatiseerde processen met flexibele bedrijfslogica en workflow mogelijkheden.

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Boomi. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een demo afspraak