Hoe kunnen
we je
helpen?

Neem contact op

Simpel maken: dat is gratis kennis op doen

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Appronto Team

Met Low-code aan de slag?

Walter Corssmit; IT Operationeel Manager van Ezilly bespreekt de waarde van hun Mendix applicaties. Benieuwd hoe Ezilly haar klanten op top niveau bedient en een hoge klanttevredenheid op dagelijkse basis bereikt? Schrijf je in voor de live Q&A webinar op woensdag 13 januari 2021 om 13.00 uur.

Meld je aan!
Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."

Testimonials
Collin Crowdfund

"Ik heb zelf in die tijd wel eens genoemd dat we in een periode van een half jaar een hele bank hebben gebouwd. Het is belangrijk om dat te doen met techniek die daar ook geschikt voor is en dat is met Mendix het geval."

Testimonials
Tony’s Chocolonely

"Het probleem wat wij hadden met onze bestaande oplossingen is dat het gebaseerd was op oude technologie en ook niet schaalbaar was. We waren niet in staat om heel snel nieuwe systemen aan te haken en met nieuwe klanten en leveranciers te communiceren."

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Het allerleukste vinden we het om elkaar persoonlijk te ontmoeten

Praten we je meteen even bij over de nieuwste ontwikkelingen!

Maak vandaag nog een afspraak
Nieuws
Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Pieter!

"Wat mij zo aanspreekt in Appronto is dat kwaliteit op nummer 1 staat en dat wordt niet losgelaten. Ook zijn de collega's met wie ik gesproken heb allemaal bevlogen over wat zij doen en stralen dit ook uit." ...

Nieuws
SPIE Nederland ontdekt de voordelen van Boomi

De samenwerking tussen SPIE en Appronto loopt inmiddels enkele maanden en is volgens Ad uitgegroeid tot een sterk partnerschap. “We hebben Appronto leren kennen als een professionele en betrokken partner, die zeker wat betreft kennis van toegevoegde waarde is. Ze zetten graag een stapje extra als het nodig is en komen netjes alle afspraken na.” ...

Nieuws
Pop Vriend Seeds voegt low code toe aan ICT-landschap met de Pop-app

De zoektocht naar slimme digitale oplossingen bracht Pop Vriend Seeds in contact met Appronto. Samen ontwikkelden ze in Mendix de Pop-app. “Middels de Pop-app is het mogelijk om alle activiteiten, van order tot aan expeditie, op een veilige- en geïntegreerde manier uit te voeren. ...

“Wat ik in algemene zin graag over Appronto zou willen zeggen is dat zij naast hun werk goed doen ons ook regelmatig adviseren hoe wij het als organisatie weer beter kunnen doen. Appronto is bijvoorbeeld ook gekomen met dat wij testautomatisering breder zouden kunnen inzetten dus hebben wij ook geschakeld met een partner van hun en dat werkt echt hartstikke goed, ze denken echt met je mee.”

Arthur van de Woestijne
Manager ICT bij NHG