Veel
leesplezier!

Neem contact op

Downloads

Secrid klantcase

Het Nederlandse Secrid verkoopt ontwerpt en verkoopt innovatieve wallets over de hele wereld. Daarbij werkt het bedrijf samen met meer dan vijftig toeleveranciers. Om die complete keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, bouwde Appronto een compleet nieuw supplier portal met low-code technologie van Mendix en integreerde het de systemen met Dell Boomi. Benieuwd hoe Appronto hierbij te werk is gegaan? Download dan nu de pdf en leer alles over dit innovatieve project.

Download

Collin Crowdfund klantcase

Collin Crowdfund koppelt duizenden ondernemers en investeerders aan elkaar op zijn investeringsplatform. In minder dan zeven maanden bouwde Appronto deze ‘mini-bank’ met low-code technologie van Mendix. Benieuwd hoe Appronto hier te werk is gegaan? Download dan nu de pdf en leer alles over dit innovatieve crowdfundingplatform.

Download

Autohopper klantcase

De gebruikerstevredenheid bij Autohopper steeg naar een 8,5 nadat we de app voor de franchisenemers hadden verbeterd! Ook benieuwd hoe je je businessprocessen kan stroomlijnen, forse besparingen kunt doen en tegelijk je klanten optimaal kunt bedienen? Download dan de pdf en lees wat Appronto voor je resultaten kan betekenen.

Download

Low code vanuit 5 invalshoeken

Je kunt als bedrijf op allerlei verschillende manieren voordeel behalen met no- en low code! Bas van der Horst, Managing Director van Appronto, heeft tijdens Low-code No-code Day 2020 zijn ervaringen samen met Pim van der Noll, CTO Appronto, met échte klantcases vanuit vijf invalshoeken gedeeld.

Download

Met Low-code aan de slag

Walter Corssmit; IT Operationeel Manager van Ezilly bespreekt de waarde van hun Mendix applicaties. Benieuwd hoe Ezilly haar klanten op top niveau bedient en een hoge klanttevredenheid op dagelijkse basis bereikt? Download en bekijk de webinar!

Download

Legacy Replacement

Verouderde applicaties vormen in veel organisaties de basis voor bedrijfskritische processen. Deze zogenaamde legacy software belemmert je vaak om nieuwe processen, diensten en producten te leveren en remt de digitale transformatie van je bedrijf.

Bovenstaande gold ook voor de Bloembollenkeuringsdienst. Zij liepen tegen de grenzen van hun huidige software aan en waren klaar om de volgende stap te zetten. Download en bekijk het webinar waarin de BKD besprak voor welke uitdagingen zij stonden m.b.t deze omvangrijke legacy replacement en welke stappen ze doorlopen hebben.

Download

Mendix on top SAP, The state of the digital enterprise

Leef je nog in een legacy-software wereld en droom je ervan om ooit een keer in die digitale wereld vol ongekende mogelijkheden te stappen? Stop met dromen, start met lezen! Want in deze uitgebreide whitepaper gaan we diep in op de huidige staat van de digital enterprise.

Waar we vandaan komen, waar we naartoe gaan en wat de mogelijkheden zijn. Het gaat over SAP, Mendix, Appronto, maatwerk software, veranderd gedrag van gebruikers én over jou! Geen standaardpraatje over een digitale toekomst ergens in 2025 maar de echte trends die er nu toe doen en waar je direct iets mee kunt.

Download

Het 6-stappenplan om legacy IT te vervangen

Verouderde applicaties vormen in veel organisaties de basis voor bedrijfskritische processen. Geldt dat ook voor jouw organisatie? Deze zogenaamde legacy software belemmert je vaak om nieuwe processen, diensten en producten te leveren. Deze legacy software remt de digitale transformatie van je bedrijf.

Download