Moderniseer
je verouderde
ERP omgeving

Legacy vernieuwing

Je wilt voldoen aan de vraag van de business en snel applicaties kunnen ontwikkelen, maar daar is de huidige architectuur te rigide voor. Afscheid nemen van die legacy betekent een flink project en brengt risico’s met zich mee, waardoor je dit liever voor je uitschuift. Toch is het moment aangebroken waarop je hiervan afstand moet nemen. Het risico dat je anders loopt is hoog, niet alleen budgettair gezien (je bent steeds meer geld kwijt aan het up and running houden) maar ook dat jouw organisatie binnenkort vastloopt (bijvoorbeeld doordat nieuwe strategieën, wensen en eisen niet uitgevoerd kunnen worden, systemen vastlopen of zelfs omvallen, of klanten eisen stellen die je niet waar kunt maken).

Voer snel veranderingen door

Door nu de stap naar een toekomstbestendig IT-systeem te zetten, kun je mee met de digitale transformatie die in volle gang is. Bij veel organisaties wordt low-code gebruikt om de legacy te vervangen. Je kunt hiermee snel veranderingen doorvoeren en de time-to-market is sterk verkort. Bovendien verbetert het de onderhoudbaarheid van het systeem ten opzichte van de oude situatie. I.p.v. 80% van je tijd te besteden aan het draaiende houden van je (oude) systemen kun je nu die 80% inzetten om te focussen op innovatie.

Zelfstandig aan de slag met Mendix

Appronto leidt zelfs, indien gewenst, jullie eigen interne IT-team op, zodat deze uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunnen met Mendix. Hierdoor stellen wij jullie niet alleen in staat om sneller te innoveren maar ook dat applicaties op een duurzame en succesvolle manier in productie worden genomen. Tot slot bevordert het de samenwerking tussen de verschillende afdelingen, zowel business als IT.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Benieuwd geworden hoe je jullie Legacy omgeving kunt vernieuwen?

Wij komen graag langs om dit vraagstuk samen op te lossen. Want jouw meest complexe vraag over het vervangen van verouderde systemen is onze grootste passie!

Maak een afspraak

Bekijk de video gemaakt door Mendix, geschoten van Carla Muters werkzaam voor de Nationale Hypotheek Garantie tijdens afgelopen Mendix World. Hoor hoe zij hun legacy-systemen hebben vervangen met ons, terwijl het core systeem operationeel bleef. Een mooi en inspirerend project!

Appronto Team

Vervang je legacy IT

Loop je tegen de grenzen van je huidige software aan en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Wil je jouw bestaande software eens kritisch tegen het licht houden? Wij helpen je bepalen welke software je moet én kunt vervangen.

Download onze whitepaper!