Business
Applicaties
simpel maken

Hier zijn we echt goed in

Appronto richt zich op de realisatie en beheer van business applicaties met behulp van het Mendix platform. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig web en mobiele business apps ontwikkelen, integreren en onderhouden zodat kosten en risico’s beperkt worden en ROI in dagen of weken wordt behaald in plaats van maanden. Je kunt echter eigenlijk alle soorten business applicaties bouwen die je maar wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

Van bèta-omgeving, naar lancering, naar professionalisering, Appronto is de juiste partner in alle levensfases. We werken regelmatig met snelgroeiende bedrijven en weten wat dat betekent voor het IT landschap.

Legacy vernieuwing

Het moderniseren van je verouderde ERP omgeving is een delicaat proces en draait om het begrip van processen, ontmanteling van oude systemen en een naadloze overgang naar een toekomstbestendige omgeving, wij zijn experts op dat gebied.

Mendix on top of SAP

Wij zijn de SAP-partner om je te ondersteunen bij de realisatie van flexibele, betrouwbare en snelle op maat gemaakte Mendix applicaties welke naadloos samenwerken met je SAP omgeving.

Digitale innovatie

Tegenwoordig vormt digitale innovatie de kern van elke organisatie. Je moet digitaliseren om dingen beter, sneller en goedkoper te doen. Maar ook nieuwe manieren vinden om gebruikers te betrekken en nieuwe producten en diensten op de markt te brengen.

Digitaliseren processen

Veel organisaties zijn continu bezig om hun processen te verbeteren. Bijvoorbeeld om flexibeler in te spelen op klantbehoeften of om kosten te besparen. Deze verbeteringen gaan vaak hand in hand met digitalisering.

Mendix applicatiebeheer

Benut de potentie van je Mendix applicaties door Mendix Beheer Services van Appronto.

Mendix expert review

Hoe goed is de kwaliteit en veiligheid van je bestaande Mendix-app? En hoe effectief en efficiënt is je Mendix ontwikkelproces? Identificeer verbeterpunten om je apps naar een hoger niveau te brengen.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Mendix. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een demo afspraak

Onze Mendix expertise

“We zetten het Multi Experience Development Platform Mendix in zodat we software kunnen maken van hoge kwaliteit en net even sneller, beter en gebruiksvriendelijker dan traditioneel ontwikkelen. We doen dit al jarenlang succesvol en onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn partner of year geweest en onze MVP’s (Most Valuable Professinals) binnen onze organisatie zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen en roadmap van Mendix. Daarnaast stijgt onze NPS (Net Promoter Score) elk jaar en is het bewijs van de toewijding van onze mensen aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten.”

Lees meer

Mendix MVP sinds 2017 en helpt klanten winnen in een software gedreven wereld!

Pim van der Noll
CTO Appronto
Appronto Team

Vervang je legacy IT

Loop je tegen de grenzen van je huidige software aan en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Wil je jouw bestaande software eens kritisch tegen het licht houden? Wij helpen je bepalen welke software je moet én kunt vervangen.

Download onze whitepaper!

“Wat Mendix heel erg goed maakt is dat je er heel snel mee kunt ontwikkelen. Vergeleken met traditionele omgevingen, waarbij programmeurs bijvoorbeeld in Java programmeren, zijn we nu veel sneller in staat om daadwerkelijk software op te leveren.”

Arthur van de Woestijne
Manager ICT bij NHG

Over Mendix

Maak alles wat je maar kunt bedenken, van zakelijke apps die fabrieken helpen soepel te werken tot eenvoudige hulpmiddelen om je tijd te besparen. Mendix is het low code applicatieplatform voor iedereen en is ontworpen om de levering van zakelijke apps tijdens de volledige levenscyclus van applicatieontwikkeling te versnellen, van idee tot implementatie en operaties.

Meer over Mendix

Voordelen van Mendix

  • Zeer snelle en visuele applicatie ontwikkeling
    Met Mendix bouwen multifunctionele teams sneller dan ooit complexe business applicaties. Mendix is de keuze voor organisaties die meer waarde uit bestaande systemen willen halen en onderscheidende applicaties willen met snelle resultaten.
  • Schaalbaarheid met one-click deployments en gebruik publieke en (virtuele) private clouds
  • De mogelijkheid om snel in te spelen op veranderende behoeftes
  • Gemakkelijk te integreren met huidige en nieuwe systemen in de cloud of on premise
  • Templates kunnen gemaakt worden voor het bewaken van huisstijlen
  • Gemakkelijk te beheren en altijd voorzien van alle benodigde security maatregelen
  • Maak meer apps in minder tijd door onderdelen (templates, functionaliteiten, widgets etc.) te hergebruiken
Meer voordelen

Mendix modules – Til je app naar het volgende niveau

Appronto biedt verschillende modules aan die de werkzaamheden voor zowel ontwikkelaars als gebruikers veel eenvoudiger maakt. Naast deze modules heeft Appronto nog diverse kleinere modules. Zie het overzicht in de Mendix App Store voor alle beschikbare modules.

Document Generation for Mendix

Genereer en beheer snel en eenvoudig documenten op basis van Word templates welke naadloos integreren met Microsoft Word en je Mendix app.

Reporting for Mendix

Bouw snel en dynamisch rapportages & overzichten in je applicatie. Exporteer naar Excel & CSV.

Virus Scan for Mendix

Controleer alle binnenkomende bestanden op malware, phishing, spam en andere kwaadaardige content voordat je ze opslaat in de database.

Google Search for Mendix

Zorg ervoor dat gebruikers snel en makkelijk informatie in alle data en documenten vinden. Volledig geïndexeerd en zorg voor een snelle navigatie.

Alles weten over Mendix en het bouwen van Business Applicaties?

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Doe gratis kennis op
Nieuws
Gratis whitepaper: Het 6-stappenplan om legacy IT te vervangen

Verouderde applicaties vormen in veel organisaties de basis voor bedrijfskritische processen. Geldt dat ook voor jouw organisatie? Deze zogenaamde legacy...

Blog
Eenvoudige document generatie in Mendix

Met Mendix ontwikkel je eenvoudig de mooiste en beste applicaties. Met Mendix modelleer je namelijk, in plaats van traditioneel te...

Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."